MOTIVE PENTRU A DIRECȚIONA 3,5% DIN IMPOZITUL TĂU

Ai 3,5% din impozitul pe venitul tău din care TU POȚI DECIDE cum se întrebuințează

Impozitul tău pe venit este încă gestionat în proporție de 96,5% de către stat.

. Poate crezi că acești 3,5% nu contează, dar noi, Dăruiește Aripi, cu ajutorul lor:

  • De 7 ani, implementăm proiecte în sprijinul copiilor bolnavi de cancer la nivel local și național;
  • De 7 ani, achiziționăm și donăm echipamente și dispozitive medicale indispensabile micilor pacienți aflați în suferință;
  • De 7 ani, construim grupuri de suport pentru părinții copiilor bolnavi.
  • De 7 ani+, consiliem pacienți pentru a obține o a doua opinie medicală și îi sprijinim să ajungă la operații salvatoare în spitale din Europa prin formularul European.

Ne mândrim că am construit, modernizat și susținem continuu activitatea secției de oncologie și hematologie pediatrică de la Constanța și, de curând, am finalizat construcția secției de neonatologie din cadrul Spitalului Județean Constanța iar acum ne-am asumat să o facem funcțională.

De 7 ani, mobilizăm comunitatea constănțeană de partea binelui. Fii și tu alături de noi!Descarcă de aici formularele completate cu datele Asociației Dăruiește Aripi, trimite-le la registratura organului fiscal sau la oficiul poștal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire. Aici găsești adresa administrației financiare de care aparții cu domiciliul.

Dacă ai convins mai mulți prieteni să direcționeze până la 3,5% din venituri pentru proiectele noastre și ai adunat mai multe declarații, ni le poți trimite nouă prin poștă și le distribuim noi.
Adresa noastră este: Asociatia Dăruiește Aripi, bdul Tomis 145, Constanța, Spitalul Județean Constanța, Centrul Medical Focus – incinta Ambulatoriu, cod postal 900591, Constanța, telefon 0745 864 034

Termenul limită pentru depunerea declarațiilor este 15 martie 2020, după această dată contribuabilii pierzând dreptul de exercitare a acestei opțiuni.
Îți mulțumim pentru alegerea ta!

 

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online