Oameni frumosi care fac bine

Zilele trecute am primit un telefon de la prietena noastra, Roxana Burciu, de la United Shippinig Agency si Nidera, companii ce sprijina proiectele noastre. Isi exprima dorinta de a veni impreuna cu colegii de la birourile din Bucuresti si Constanta, in vizita cu jucarii si dulciuri pentru copiii bolnavi aflati in evidenta Centrului Medical FOCUS, proiectul nostru de succes. Am fost impresionata de dorinta lor si mai ales de bucuria ce se simtea cand ne-au intrebat ce jucarii sa cumpere pentru copiii acestia.

Am vazut niste oameni frumosi ce lucreaza in companii mari, care si-au lasat pentru o zi hartogaraia de la birou si si-au petrecut-o jucandu-se si imprastiind in jur numai bucurie pentru copiii acestia bolnavi si parintii lor.

Medical, a fost o zi obisnuita cu intepaturi, branule, chimioterapie, analize si tratamente. Dar faptul ca o mana de oameni care a adus jucarii, incepand cu „Nu te supara, frate!” si continuand cu „Monopoli”, sau puzzle-uri cu multe piese, a trasformat acea zi intr-o petrecere pentru copii ai carei sarbatoriti au fost ei toti – copiii bolnavi!

Am vazut copii razand din toti porii, am vazut copii bucurosi de faptul ca nimeni in ziua aceea nu s-a uitat curios la ei ca nu au par in cap, am vazut imbratisari si schimburi de cuvinte pline de urari frumose si putere de a lupta in continuare cu boala nemiloasa.

Stim ca au facut-o din suflet… am simtit asta, dar mai stim ca sentimentul care genereaza un astfel de gest este infinit mai mare decat multe satisfactii materiale.

Multumim UNITED SHIPPING AGENCY si NIDERA pentru ca ati ales sa daruiti aripi.

Deasemenea multumim Reli Economu – Botega D’Italy  – pentru pizza

Multumim Dana Itu – cofetaria MOZART – pentru prajituri!

Va iubim oameni frumosi, care daruiti tot timpul! Va iubim!

Album foto

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online