Pachete de igienă la internarea în spital

Bolile copiilor sunt cele mai înfricoșătoare experiențe din viața unui părinte și atunci când e nevoie să te internezi de urgență cu copilul foarte bolnav, nu te mai gândești la nimic altceva, decât cum să primești mai repede ajutor pentru a-l face bine. Dacă sunteți părinți știți cum e – îți dai seama că ai nevoie de ajutor specializat, îl iei pe sus și te prezinți la urgențe. Nu ai timp să te gândești nici măcar la viitorul apropiat și astfel te trezești internat, cu un copil mic, fără șervețele, apă sau obiecte de igienă.
💙 De aceea ne-am gândit să ajutăm părinții care se internează în Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta cu un mic kit de igienă care conține șervețele umede, periuță și pastă de dinți, hârtie igienică, pahare de unică folosință și două pliculețe de cafea (pentru că știm că un copilaș bolnav înseamnă și un părinte nedormit).  Astfel, când ajungi pe secție, doamnele asistente îți lasă pe pat o punguță în care găsești un minim necesar până când reușești să te liniștești și să primești de acasă toate cele de care ai nevoie. Și dacă nu ai luat la tine nici apă, să știi că pe hol sunt dozatoare de apa pe care le-am luat tot noi și pe care le poți folosi.
Am început în 2021 și avem deja peste 6500 de pachete livrate în secțiile de 𝐏𝐞𝐝𝐢𝐚𝐭𝐫𝐢𝐞 și 𝐂𝐡𝐢𝐫𝐮𝐫𝐠𝐢𝐞 𝐏𝐞𝐝𝐢𝐚𝐭𝐫𝐢𝐜𝐚̆ din Constanța. Pe timpul verii, numărul de pacienți care se internează în secția de pediatrie a Spitalului Clinic Județean Constanța se dublează, fiind singura secție din zona Dobrogei care tratează o gamă mai complexă de cazuri pediatrice și capabilă să primească și toți micii turiști care trec prin județul nostru.
Ne dorim să susținem acest proiect în continuare. Nu am fi reușit fără ajutorul voluntarilor care vin să pregătească aceste pachete, al doamnelor infirmiere care le cară de la noi până pe secție, al doamnelor asistente care le împart și ne anunță care sunt nevoile pe secție și bineînțeles al sponsorilor care ne oferă ajutor pentru a putea pune în punguța, cât mai multe lucruri.
Un ajutor constant, de la început, a fost Europack Media, care ne pune întotdeauna la dispoziție sute de pachete de șervețele umede. Suntem mereu în căutare de sponsori care să ne poată ajuta cu oricare dintre cele necesare în aceste pachete. Dacă ai o afacere și vrei să dai o mână de ajutor, scrie-ne un mesaj, sau dă-ne oricând un telefon!
Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online