Pago îți dă puncte pentru plata facturilor tale, dacă alegi să donezi 

De la 1 noiembrie, Dăruiește Aripi poate fi găsită în Pago, cea mai prietenoasă aplicație mobilă de plăti pentru utilități, taxe locale, reîncărcări de cartelă, asigurări și donații către cauzele voastre favorite. Cu un portofoliu de peste 350 de furnizori (în creștere constantă, pentru ca și tu poți adăuga furnizorii la care vrei să îți plătești facturile), Pago a ajuns la peste 200.000 de utilizatori activi și peste 3,5 milioane de plăți realizate în aplicație.

Ce este interesant de aflat pentru toți prietenii și susținătorii proiectelor noastre este că toate donațiile, inclusiv cele recurente, sunt necomisionate atât pentru donatori cât și pentru ONG-uri, iar utilizatorii aplicației primesc înapoi până la 10% din valoarea donației recurente, sub formă de puncte Pago, pe care le pot folosi pentru alte plăți din aplicație sau tot pentru donații. 

Nouă ni se pare admirabil că niște oameni geniali s-au gândit să creeze un start-up în care nu doar să ofere beneficiul plăților online în siguranță, în aceste vremuri încercate de pandemie, dar să și dea înapoi comunității lor, oferind în același timp libertatea utilizatorilor să aleagă cauza cu care rezonează cel mai profund!

Vă invităm și pe voi să descoperiți cât de simplu este să îți plătești facturile cu Pago și să susții proiectele Dăruiește Aripi în același timp. Poți dona rapid și necomisionat la https://doneaza.pago.ro/asociatia-daruieste-aripi/ sau direct din aplicație.

Meniu