Raluca Brăgărea

Raluca Brăgărea

Consultant Public Affairs & Comunicare

Experiența

În cei peste 20 de ani de experiență în comunicare publică, dintre care doi ani petrecuți în Statele Unite pentru studii academice aprofundate, Raluca a învățat că poate genera schimbare în bine. Proiectul ei profesional cel mai drag este crearea unui program de internship în cadrul Ambasadei Marii Britanii la București, unde a condus echipa de comunicare timp de 14 ani. Mulți dintre cei care au absolvit acest program i-au devenit ulterior colegi și prieteni apropiați.

Raluca este pasionată de experiențele interculturale și unul din proiectele sale este participarea la Expoziția Universală 2025, de la Osaka, Japonia – „Designing Future Society for Our Lives”. Acest subiect se aliniază foarte frumos cu interesul său pentru schimbări sociale de amplitudine.

De ce Dăruiește Aripi

„Proiectele inovatoare și bine țintite ale Asociației Dăruiește Aripi sunt o inspirație și o lecție de curaj antreprenorial pentru mine. Îmi doresc să pot contribui la succesul programelor de intervenție medicală pentru micii pacienți cu boli cronice, diagnosticați cu cancer sau cu alte patologii. Un pui de om susținut în momente atât de dificile va deveni un adult care va dori să ajute la rândul său.”

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online