Raluca merge pe Camino  pentru copiii bolnavi de cancer din Dobrogea

Oricât de clișeic ar suna, majoritatea din noi nu conștientizăm că într-o zi “mâine” nu va mai exista. Nu ne gândim că poate acum vedem ultimul apus, ultima oară când când desfacem o castană căzută pe jos, ultima oară când mirosim prima zi de toamnă.

Oare copilul meu va ajunge la grădiniță? La școală? Oare copilul meu se va îndrăgosti vreodată?

Părinții copiilor bolnavi de cancer și familiile care trec prin astfel de încercări, trăiesc cu gândul acesta în suflet în fiecare zi al existenței lor. Și luptă pentru copilul lor să ajungă să se bucure de fiecare din aceste momente.

Prin proiectul de vizite și tratamente la domiciliul lor, am adunat în jurul nostru oameni care rezonează cu el. Unul dintre acești oameni este Raluca Popescu, care a ales să străbată pe jos 800 de kilometri pe Camino de Santiago și să strângă fonduri pentru ca Circuitul Încrederii și Speranței să continue.

Este drumul către mine însămi, dar al cărui sens depășește granițele personale. Fiecare km parcurs „valorează” 25 de lei. Eu merg, voi donați. Simplu. Cu cât mai mulți km parcurg în pas cu fiecare dintre voi, cu atât mai multe zâmbete aducem. Împreună, putem schimba vieți. În bine”, mărturisește Raluca.

Fii alături de Raluca și donează prin intermediul platformei Galantom pentru copiii care au nevoie de ajutor!

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online