Transformăm prăjiturile în kilometri sau despre puterea comunității

Am avut ocazia, de-a lungul timpului, să ne dăm seama de puterea comunității. Ajutorul pe care îl putem oferi noi este susținut și multiplicat doar prin solidaritatea acestei comunități care ne uimește mereu.
Și am avut dovada acestui lucru din nou, în ultimele săptămâni. Totul a pornit de la o idee inedită a echipei Miss Baker :
„Hai să transformăm prăjiturile în kilometri.”
Despre prăjituri știam deja că sunt excelente, dar acum am descoperit în partenerii noștri niște oameni entuziaști, darnici și plini de resurse. Efortul lor a adus proiectul nostru de tratamente la domiciliul copiilor cu cancer în fața a peste 4000 de oameni care le-au trecut pragul în această perioadă. Acești oameni s-au oprit la vitrină, și-au ales prăjituri dar au și aflat despre sutele de kilometri pe care echipele noastre medicale le fac acasă la copiii cu cancer.
De fiecare dată când au cumpărat câte ceva, oamenii au putut vedea pe ecran cum numarul de kilometri crește. Pentru fiecare prăjitură cumpărată, Miss Baker a donat către asociația noastră un număr de kilometri către casele copiilor cu cancer. Apoi a transformat kilometri în bani și i-a donat către proiectul nostru. 
  • 20,000 de kilometri
  • 15,000 de produse
  • 10,000 lei pentru copiii cu cancer din proiect!

Suntem recunoscători pentru asemenea prieteni și parteneri, care știu că binele se face împreună și împărtășesc și altora, cu deschidere și empatie, cauzele în care cred!

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online