Vești de la neonatologia din Constanța

Ne ținem de cuvânt

2021 a venit la pachet cu rezultate incredibile în urma muncii din anii trecuți. Încă din prima lună am mutat copiii în noua secție pe care am construit-o și am semnat contractul de sponsorizare cu Spitalul Județean Constanța, donând astfel lucrările și echipamentele achiziționate în ultimii ani aici.

Extras din contractul de sponsorizare

 

Așa cum promiteam, pentru noi sprijinul nu se oprește aici. Rămânem alături de bebeluși și medici. Deja au avut loc două traininguri de kinetoterapie și audiologie neonatală cu experți din domeniu și am intermediat un parteneriat strategic cu Spitalul Clinic de copii „Victor Gomoiu” București, pe lângă cel deja inițiat în 2017 cu Spitalul Clinic pentru Copii „Marie Curie”, București.

Pentru noi acest proiect nu a fost un sprint, a fost un maraton. Cel mai lung, greu și plin de satisfacții proiect al nostru. Și a contat enorm că tu, dragul nostru prieten ne-ai fost alături, încurajându-ne și oferindu-ne aripi de speranță și energie prin susținerea ta.

Până la 31 martie companiile pot redirecționa 20% din impozitul pe profit/venit către Dăruiește Aripi. Astfel, vom putea continua implementarea unui model de îngrijire cum nu a existat pentru bebelușii bolnavi de aici.

Descarcă de aici contractul de sponsorizare. Este o onoare să te avem alături.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online