Vești de pe șantier

Vara aceasta a fost dedicată punerii la punct a tuturor detaliilor ce preced „trecerea pe curat a secției de nou-născuți”, așa cum spune Florin, inginerul nostru. Au avut loc numeroase întâlniri între șeful de șantier, arhitecți, medici și DSP, vizite la pompieri, departamentele de urbanism din primărie, RAJA etc.

E o mare bucurie și mulțumire să întâlnim profesioniști care își pun toată expertiza în slujba binelui. De exemplu, discuția despre amplasarea unei uși a generat întâlniri la cel mai înalt nivel, pentru că nu vrem să omitem vreun detaliu atunci când vine vorba de siguranța micuților pacienți.

De asemenea, am început refacerea scărilor din zona scării secundare de evacuare. Urmează montarea echipamentelor de desfumare, igienizarea și amenajarea zonei lifturilor centrale de la etajul opt.

Proiectul de Reconstrucție a Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța nu este unul ușor, dar aduce oameni frumoși împreună, oameni dedicați să îl realizeze în cele mai mici detalii.

(Va urma)

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online