Dr. Adriana Apostol

Dr. Adriana Apostol

Vicepreședinte

Medic primar onco-hematologie pediatrică, conduce secția de onco-hematologie și reumatologie pediatrică a Spitalului Județean de Urgență Constanța.

„Totul a început în 1994, când, după terminarea specializării de Pediatrie, am urmat supraspecializarea de onco-hematologie pediatrică, o specialiate pe care puțini pediatri o îmbrățișează. Gândul că nici un copil nu trebuie să moară de cancer a stat la baza opțiunii mele de a merge pe acest drum.

Trebuie să recunosc că în primii ani de activitate lucrurile au fost departe de a arăta așa cum îmi închipuiam eu și cum ar trebui să funcționeze un asemenea serviciu de sănătate pentru niște copii extrem de vulnerabili. Întâlnirea mea cu Alina și dorința ei necondiționată de a ajuta acești copii mi s-au părut miraculoase. Am pornit împreună în realizarea primului nostru proiect, construcția secției de onco-hematologie pediatrică după standarde moderne. După numai 1 an, în 2014, primii copii au pășit în el. A fost primul vis împlinit alături de Dăruiește Aripi împreună cu susținerea lor necondiționată în funcționarea optimă a acestei secții în sprijinul copiilor bolnavi.

A urmat proiectul de îngriijire la domiciliul copiilor cu boli cronice grave din regiunea noastră, alt vis devenit realitate.

Ajutând acești copii să treacă peste această boală prin proiectele și acțiunile noastre, am demonstrat că această boală poate fi învinsă!

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online