Atelierele de Zambete cu voluntarii Asociatiei „Daruieste Aripi”

Dragi prieteni,

Incepand de miercuri, 10 Septembrie si pana duminica, 14 Septembrie va asteptam la standul Daruieste Aripi din cadrul targului  „Back to school” organizat la Maritimo Shopping Center .

Copiii care ne  vor vizita vor putea participa la ateliere de creație, unde in fiecare zi, vor invata noi lucruri creative, ca de pilda confectionarea bratarilor Loom, pictura pe sticla, felicitari…… se vor juca, distra, iar parintii vor fi informati despre proiectul nostru , Daruieste Primul Zambet, vor afla cum pot ajuta , vor afla cum pot  face o donatie daca doresc.

De asemenea toti copiii ce se vor inscrie la Tombola vor avea sansa de a castiga premii surpriza. Extragerea va avea loc, duminica 14 septembrie in cadrul standului Daruieste Aripi, ora 13:00

Programul activitatilor :

Miercuri – voluntarii Daruieste Aripi, Daria Vasea, Karina Cristiana Bologa si Andreea Bianca Toma, vor confectiona si ii vor invanta  pe copii cum pot face bratari Loom.

Joi -„Decor de toamna”, felicitari de toamna, tablouase ce abia astepta sa fie agatate sau pur si simplu Toamna vazuta cu hartie, lipici, decupaje.
Vineri – Voluntarele, Daruieste Aripi, Cristina si Ilinca Dogaru va vor astepta sa creati impreuna bratari din margele de nisip colorat, pe sarma cu memorie.
Sambata: pictura pe sticla si felicitări Quilling.
Duminica reciclam! Hartie, carton, plastic, inele, capace diverse… Multe….

Alina Tiplea, prietena noastra are un Concept Store Caritabil in Bucuresti!
Merci Charity Boutique este un loc cu identitate proprie din centrul vechi al Bucurestiului (Str. Smârdan, nr 13, vis-a-vis de BNR), care combina intr-un decor inedit o ceainarie culturala caritabila, un anticariat cu decoratiuni si obiecte de arta si un magazin cu haine si accesorii.

Scopul Merci Charity Boutique este acela de a oferi sprijin cauzelor umanitare, avand in prim plan copiii cu probleme medicale si sociale.

Prin actiunile sale, Merci Charity Boutique sustine reciclarea, repararea, reducerea si reutilizarea deseurilor si, tocmai de aceea, promovam ideea de arta prin reciclare. Astfel, redescoperim responsabilitatea fata de natura, fata de societate si fata de noi insine, mixand sensurile profunde ale verbelor „a dona” si „a recicla”.

Ne vedem la standul Daruieste Aripi! Va asteptam!

 

Flyer_A6_verso

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online