Cele mai importante 5 motive pentru care să direcționezi 20% către Asociația Dăruiește Aripi

1. Pentru că dezvoltăm prima inițiativă de îngrijiri integrate Spital-Domiciliu și suport de proximitate pe termen lung din România, fiind singura organizație care se deplasează, alături de medicii curanți, la domiciliul copiilor cu boli grave, pentru procedurile ce se pot efectua acasă, în condiții de siguranță. Doar în 2019 am parcurs peste 11.000 km, 11.000 km de drumuri de care au fost scutiți copiii bolnavi.

2. Pentru că Dăruiește Aripi este singura organizație din România care a reușit dezvoltarea Registrului Național al Cancerului la Copil, fiind singurul fundament de cunoaștere a situației copiilor cu cancer din țara noastră: numărul de medici, de paturi, de echipamente și medicamente.

3. Pentru că suntem principalul contributor al serviciilor de pediatrie din Dobrogea, contribuind până acum cu peste 4.000.000 de euro în modernizarea tuturor secțiilor pediatrice din zonă.

4. Pentru că am construit pentru prima dată în istoria Spitalului Județean Constanța, înființat în 1969, o structură modernă, deservind nevoilor de Terapie Intensivă Neonatală din zona de Sud Est a României. Am triplat numărul de locuri și am creat camere individuale pentru fiecare copil și mama lui.

5. Pentru că am construit singura secție ambulatorie de oncologie pediatrică din România,  după modele de succes din străinătate și singura din zona de Sud Est a României, în cadrul Spitalului Județean Constanța.

Avem nevoie de sprijinul tău. Companiile ne pot sustine prin directionarea a 20% din impozitul datorat statului. Dăruiește Aripi este înscrisă în Registrul ANAF al entităților și unităților de cult.
Oricând ne poți suna la numărul de telefon 0723 215 387 pentru a discuta detalii.

Le mulțumim și le suntem recunoscători tuturor celor ce cred în visul nostru.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online