Dotarea Spitalului Clinic Căi Ferate Constanța cu aparatură de diagnostic

Suma: 127.130 lei

Perioada de implementare: martie – iunie 2020

Partener: CHS Silotrans

Asociația Dăruiește Aripi a achiziționat aparatură performantă de diagnostic pentru Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța, cu sprijinul CHS Silotrans 

Echipamentele eficientizează activitatea spitalului, oferind un diagnostic rapid și o monitorizare optimă în evoluția bolii, în special pentru cazurile grave, vizând în primul rând, pacienții infectați cu Covid-19 și pe termen lung toate patologiile specifice tratate în acest spital. Această achiziție, constând în trei analizoare de laborator de ultimă generație, asigură determinare ultra-rapidă și performantă, oferind un randament crescut actului medical din acest spital. 

Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța asigură asistență medicală în perimetrul platformei portuare și este atestat pentru siguranță și sănătate în domeniul transporturilor, fiind unul dintre cele 15 spitale din rețeaua națională a Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor din România. Are o configurație complexă, de tip multipavilionar  – 4 unități medicale, cu o capacitate totală de 166 de paturi.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online