Firescul faptelor bune

Astazi vrem sa va indemnam la civism. La putina consideratie pentru cei de langa voi. La miile de povesti nestiute care nu va afecteaza personal, dar, care afecteaza per total o intreaga comunitate. O comunitate prospera are nevoie de oameni sanatosi si de viitor. Iar copiii sunt sansa noastra la un viitor bun. Trebuie sa ne mobilizam pentru ei.

Multi dintre cei care redirectioneaza 20% din profit catre Daruieste Aripi nu cunosc multe din detaliile proiectelor noastre. Ei ne stiu pe noi, vad rezultatele palpabile ale proiectelor noastre duse la bun sfarsit, au transparenta faptelor noastre. Echipa Daruieste Aripi insa munceste zi de zi (sau mai bine zis, noaptea, cand ne lasa copiii nostri) pentru aceste mici detalii, care pot face diferenta intre sansele de supravietuire ale unui bebelus bolnav.

Stiati, de pilda, ca proiectul nostru de Reconstructie si Modernizare a Sectiei de Terapie Intensiva Nou Nascuti, desfasurat in parteneriat cu Fundatia Vodafone Romania si Asociatia Inima Copiilor, se aliniaza ultimelor standarde impuse de Ministerul Sanatatii si lansate saptamana trecuta? Incubatoarele in care vor fi ingrijiti micii pacienti vor fi plasate in mediu protejat, individual. In plus, medicii vor avea posibilitatea de a se dezinfecta la intrarea in fiecare camera.

Salutam pe aceasta cale campania Mainile Curate in Spitale lansata de Ministerul Sanatatii iar pe tine, cel care ne citesti te invitam sa ne cunosti mai bine pe noi si proiectele noastre. Daca faci parte dintr-o companie care plateste impozit pe profit, poti fi si tu un contributor la sanatatea comunitatii. TU poti face parte din finalul fericit al unei povesti de viata. Iar orice suma donata de tine va fi dublata de Fundatia Vodafone Romania!

Afla mai multe despre cum poti redirectiona 20% din impozitul pe profit si care sunt facilitatile companiilor reglementate prin Codul Fiscal.

Iti multumim pentru implicare!

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online