Înaintăm cu pași încrezători în lucrările de reconstrucţie a Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuţi a Spitalului Clinic Judeţean Constanţa

În luna octombrie se încheie prima parte din proiectul nostru: demolările brute sunt pe ultima sută de metri şi şantierul se pregăteşte de consolidarea pereţilor. Constructorii lucrează cot la cot cu inginerii, arhitecţii şi experţii tehnici pentru a lua cele mai bune decizii în timp util. Unii pereţi trebuie păstraţi şi vor fi consolidaţi pentru a nu afecta structura existentă a clădirii. Este o muncă imensă în spatele fiecărei decizii, dar suntem conştienţi că doar ascultând de toţi cei care ştiu să îşi facă meseria vom avea un proiect durabil, construit cu simț de răspundere şi cu multă pasiune din partea tuturor.

În acelaşi timp, activităţile noastre în proiectul de reconstrucţie se desfăşoară şi pe planul de training al personalului medical de pe secţia actuală de terapie intensive nou-născuţi de la Constanţa. Mai multe poţi afla aici. Am fost cu toţii extrem de impresionaţi de rezultatele Târgului de fapte bune de la Bucureşti şi foarte recunoscători că am putut replica această iniţiativa şi la Braşov, pe 19 octombrie, unde Fundaţia Vodafone România a organizat o expoziţie de vânzare cu diverse promoţionale pentru angajaţii din companie, expoziţie care a generat donaţii în valoare de peste 2700 lei.

Toate aceste sume intră în proiectul de Reconstrucţie Terapie Intensivă Nou-Născuţi a Spitalului Clinic Judeţean Constanţa.

Vă mulţumim tuturor pentru susţinere, înseamnă foarte mult pentru noi! <3

Dacă doriți să susțineți proiectul, iată cum puteți ajuta:

Companiile pot contribui cu 20% din impozitul pe profit.

Sau printr-o contribuție directă, în LEI sau EURO, în contul Asociației:


Titular cont: Asociatia DARUIESTE ARIPI
CUI: 314 827 67
IBAN LEI: RO 70 BTRL RON CRT 020 750 3901
IBAN EURO: RO 20 BTRL EUR CRT 020 750 3901
Banca: BANCA TRANSILVANIA, sucursala Constanta
COD BIC/SWIFT: BTRLRO22

 Vă mulțumim!

 

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online