Modernizarea Unității de Primiri Urgențe Constanța

Perioada de implementare: aprilie 2022  –

Partener: Rompetrol KGM International

Peste 700.000 de locuitori ai județului Constanța, precum si miile de turiști care tranzitează litoralul în perioada estivală, sunt deserviți de Unitatea de primire urgențe a Spitalului Județean Constanța, singurul spital de urgență din județ. Adresabilitatea populației către această secție este extrem de mare în toate perioadele anului, astfel încât, deși UPU a fost renovată acum numai 10 ani, pardoseala instalată are deja nevoie să fie înlocuită.

În aprilie 2022, pardoseala din zona de primire a pacienților este foarte deteriorată, datorită gradului de uzură intensă. Pardoseala din secțiunea care leagă Unitatea de primire urgențe de secțiile spitalului este nerenovată, pe jos se poate observa mozaicul turnat la construcția spitalului.

Suntem în proces de reabilitare a acestui aspect, întreaga secție de UPU Adulți va beneficia de covor pvc medical nou. Este o muncă enormă, care trebuie îndeplinită în timp record, întrucât datorită specificului secției, activitatea nu poate fi intreruptă pe timpul lucrărilor.

 

Meniu