Si au fost atelierele de creatie…

Luni, la o zi dupa inchiderea targului Back to School de la Maritimo, organizat de prietenele noastre dragi si sustinatoarele proiectelor asociatiei, Camelia Artamon si Elena Luiza Oprea de la Kool Media, ne-am dat seama cat de dor ne este de atmosfera frumoasa creata de toti cei implicati in acest eveniment: copii, parinti, voluntari, prieteni.

Ne este dor si vrem sa repetam aceasta experienta pentru ca impreuna putem imbunatati conditiile de tratament din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Au venit parinti care stiau despre activitarea asociatiei, despre realizarea Centrul Medical FOCUS dedicat copiilor cu cancer si nu numai, despre activitatea de voluntariat pe care o desfasuram in binele comunitatii. Au venit parinti pe care ii cunosteam de pe retele de socializare si care vor sa se alature proiectelor noastre, au venit parinti care s-au alaturat ca voluntari si care au ramas cateva ore alaturi si au realizat diverse ateliere bineinteles cu donatii recomandate in acelasi scop: reconstructia sectiei de Terapie Intensiva nou nascuti si Compartimentul de prematuri din cadrul SCJU Constanta.

Va multumim din suflet dragii nostri pentru felul in care ati primit fiecare in sufletele voastre atelierele

Daruieste Aripi.

Album Foto

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online