Sprijin pentru viață în parteneriat cu KFC Constanța

Suma: 18 000 lei

Perioada de implentare: septembrie – octombrie 2018

Partener: KFC Romania

Acțiunea de responsabilitate socială inițiată de KFC Romania, ne-a făcut să ne simțim precum Moș Crăciun în lunile septembrie și octombrie 2018.

Actiunea a insemnat oferirea unor nevoi de baza pentru trei familii din Constanta, familii in care exista un copil cu diagnostic oncologic. Impreuna cu medicii, asistentele si psihologul am identificat aceste familii si am achizitionat din banii oferiti de KFC Romania imbracaminte, incaltaminte, masini de spalat, frigidere, rechizite scolare, mobila si mancare, in valoare de 6 000 lei pentru fiecare familie.

„În suflet n-am cuvinte ce bucuroasă m-ați făcut. Vă mulțumim. Să aveți parte numai de sănătate să mai ajutați și să bucurați și alte familii cum ne-ați bucurat pe noi; vă mulțumim mult”. Acesta este mesajul uneia dintre mamele beneficiare.

„Când am mers în vizita, am luat copiii de la școală și una dintre fetițe ne pregătise un desen colorat foarte frumos. Ne-a impresionat foarte mult entuziasmul copiilor, faptul că se bucurau de lucrurile simple. Ne vom strădui să ținem legătura cu familia și pe mai departe”, ne-a povestit Andreea Babiceanu, una dintre reprezentantele companiei.

Pentru copiii bolnavi și familiile lor fiecare zâmbet contează. Lucruri cu adevărat simple. Lucruri cu adevărat prețioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.