Sprijin pentru viață

Suma: 18 000 lei

Perioada de implementare: septembrie – octombrie 2018

Partener: KFC Romania

Acțiunea de responsabilitate socială inițiată de KFC Romania, ne-a făcut să ne simțim precum Moș Crăciun în lunile septembrie și octombrie 2018.

Acțiunea a însemnat oferirea unor nevoi de bază pentru trei familii din Constanța, familii în care există un copil cu diagnostic oncologic. Împreună cu medicii, asistentele și psihologul am identificat aceste familii și am achiziționat din banii oferiți de KFC România îmbrăcăminte, încălțăminte, mașini de spălat, frigidere, rechizite școlare, mobila și mâncare, în valoare de 6 000 lei pentru fiecare familie.

„În suflet n-am cuvinte ce bucuroasă m-ați făcut. Vă mulțumim. Să aveți parte numai de sănătate să mai ajutați și să bucurați și alte familii cum ne-ați bucurat pe noi; vă mulțumim mult”. Acesta este mesajul uneia dintre mamele beneficiare.

„Când am mers în vizită, am luat copiii de la școală și una dintre fetițe ne pregătise un desen colorat foarte frumos. Ne-a impresionat foarte mult entuziasmul copiilor, faptul că se bucurau de lucrurile simple. Ne vom strădui să ținem legătura cu familia și pe mai departe”, ne-a povestit Andreea Babiceanu, una dintre reprezentantele companiei.

Pentru copiii bolnavi și familiile lor fiecare zâmbet contează. Lucruri cu adevărat simple. Lucruri cu adevărat prețioase.

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online