Ziua internațională a copilului bolnav de cancer

Echipa Dăruiește Aripi este ca o familie, iar acest lucru ne bucură nespus. Suntem uimiți de generozitatea și entuziasmul voluntarilor care ne fac să ne simțim parte dintr-o comunitate extinsă: specialiști în legislație, psihologi, ingineri IT sau, pur și simplu, oameni cu suflet mare. Astăzi, de Ziua internațională a copilului bolnav de cancer, v-o prezentăm pe una dintre zânele noastre bune, cu care împărțim spațiul de lucru în fiecare zi de luni a săptămânii. 

 

„Sunt Claudia și pot spune cu recunostință că am o viață împlinită, atât în ceea ce privește cariera pe care mi-am ales-o, în domeniul bancar, cât și în plan personal, alături de draga mea familie, cei 2 copii minunați, prietenii și oamenii care au contribuit, de-a lungul timpului, la ceea ce sunt. 

Și pot spune cu bucurie și emoție că, de un an și jumătate, am adăugat în viața mea ceva ce îmi lipsea, ceva ce îmi dă energie bună și sens: din toamna anului 2021 sunt voluntar în cadrul Asociației Dăruiește Aripi.  

Am cunoscut-o pe Alina Pătrăhău într-un moment în care simțeam că vreau să mă implic mai mult în viața comunității, să contribui cumva, să ajut, fără să am însă o idee clară despre ce aș putea concret să fac, în ce domeniu și de unde să încep. Am auzit-o pe Alina într-un webinar și m-am simțit pe loc inspirată de misiunea asociației, dar și atrasă de pasiunea cu care vorbea. I-am scris, ne-am întâlnit și am cunoscut-o mai bine, am înțeles ce face și obiectivele pe termen lung ale asociației.  

Sunt impresionată de felul în care echipa implicată în asociație inovează și contribuie la schimbarea structurală a serviciilor medicale pentru copiii bolnavi de cancer. De faptul că au început pe un drum anevoios și nu se abat de la el, în ciuda obstacolelor. De rezultatele obținute și recunoașterea primită, intern și internațional. De faptul că sunt un adevărat model pentru societatea noastră.  

Acum fac și eu parte din misiunea lor. Și sunt alături de copiii bolnavi de cancer, atât de vulnerabili în fața nemiloasei boli, dar atât de puternici în același timp, în lupta lor pentru viață.  

Pentru mine, a fi voluntar înseamnă să mă implic cu sufletul. Îmi doresc să fac cunoscută misiunea asociației, să promovez proiectele și activitatea lor, să strâng fonduri, să ajut în diverse acțiuni sau evenimente în care îmi pot aduce contribuția.   

La început, credeam că îmi va fi greu să mă conectez la durerea altora, dar sentimentul că poți face bine și că poți fi alături de atâția oameni care fac bine, la rândul lor, anulează orice potențială stare de tristețe sau neputință. Din contră, am înteles și am simțit cum te motivează să rămâi pe drum și să mergi înainte. Primesc, atunci când sunt alături de oamenii minunați din asociație, acea energie regeneratoare și dătătoare de viață. Primesc și eu, alături de copii, aripi care mă fac să urc.   

Vă mulțumesc vouă, echipei Dăruiește Aripi, pentru tot ceea ce faceți și veți face! 

Vă mulțumesc vouă, copiilor dragi care luptați cu boala, și familiilor voastre, pentru că sunteți atât de puternici!  

Vă mulțumesc vouă, tuturor celor care donați sau contribuiți în orice fel la realizarea obiectivelor asociației, pentru că faceți posibilă ducerea mai departe a misiunii!”

Claudia – voluntar Dăruiește Aripi  

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online