Înotător-fundraiser la Swimathon

Valuri de bine!

Dacă ești familiar cu aceste cuvinte, atunci știi că, în fiecare an, asociația noastră participă la cea mai mare campanie de strângere de fonduri cu temă sportivă – Swimathon București. În fiecare an, facem valuri de bine pentru copiii din proiectul nostru de tratamente la domiciliul copiilor cu cancer și în fiecare an sute de oameni ne ajută să susținem acest proiect.

Și în 2024, strângem rândurile pentru a forma echipe de înotători/fundraiseri care să ne susțină și să strângă bani pentru copiii cu cancer.

Dacă vrei sa ni te alături, iată ce ai de făcut:

  • înscrie-te pe platforma Swimathon până pe 8 mai. Completează formularul de înscriere înotători-fundraiseri, alegând proiectul nostru de tratamente la domiciliul copiilor cu cancer și plătește donația de înscriere, direct în platforma. Poți să te înscrii individual sau să aduci alături de tine familia sau prietenii, oameni care să te susțină și să vorbească despre cauza ta și altor oameni.
  • Rolul tău ca înotător – fundraiser este să strângi bani pentru proiectul preferat.
  • Între 15 mai și 21 iunie – se desfășoară campania de strângere de fonduri. În această perioadă, vorbești cu prietenii și familia, cunoscuții despre participarea ta, postezi pe Facebook, Instagram și oriunde îți mai place ție, le povestești tuturor despre proiectul nostru, și îi încurajezi să doneze în echipa ta, pentru copiii cu cancer. Toate donațiile vor fi făcute prin intermediul platformei https://swimathonbucuresti.ro/ , donatorii completând un formular de donație (angajament de plată).
  • Dacă vrei să înoți la bazin, nu uita să specifici acest lucru în formularul tău de înscriere!

Te așteptăm cu drag alături de noi, virtual sau la bazin, să punem împreună binele în mișcare pentru copiii cu cancer!

Poti dona ușor cu cardul, simplu și rapid!
Donează online